čtvrtek 23. srpna 2012

Vavříny ověnčená

V blogerském světě se stále cítím být trochu nováčkem. Zřejmě proto jsem měla dosud jen mlhavé tušení o tom, že existuje něco jako putovní blogerské ocenění, které si blogerky, potažmo blogeři, navzájem udělují.
Má radost byla tedy spojená s příjemným překvapením, když mi milá blogerka jménem kivi, jedno takové ocenění udělila. Tímto tedy velice kivi děkuji a posílám vás omrknout její blog, kam chodím pro tipy na zdravé moučníky.

Ocenění je pro mě příjemná zpětná vazba, která mému egoističtějšímu já pěkně přizvedla sebevědomí. Také mě  utvrdila v tom, že mé milované psaní, dělá lidem radost. A to nejen těm nejbližším, kteří byli původními čtenáři. Ale i těm dalším, momentálně 33 lidem, kterým stojí za to, občas k nevyléčitelné optimistce zavítat.
Kromě toho je to motivace k pokračování, jelikož jsem si už začínala zoufat. Přestávám být totiž zajímavým vypravěčem. Všichni už všechno četli a vědí, co se kdy u nás šustlo.
Asi bych se měla halit do tajemnějšího hávu a nevystřílet si všechny historky na blog, protože poslouchat věty typu: „Jé, to jsem četla! To je dobrý! To jsem se zasmála““ Je sice lichotivé, ale já ubohá pak přicházím o radost z mluvení a dobře načasované pointy!
Ale tahle milá cena mi to všechno vynahrazuje a tak hurá do dalšího psaní.
S oceněním jde ovšem ruku v ruce také zodpovědnost. A mě tedy čeká radostná povinnost předat štafetu dál a vybrat dalších pět blogů, které snad virtuální „medaile“ potěší stějně jako mě.
Výběr byl o to těžší, že jakožto rozená váha, jsem věrna svému znamení a rozhodování je jedna z mých nejneoblíbenějších činností. Ale výběr byl učiněn a doufám, že zmíněným blogerkám udělá radost.
http://srdcovcesta-brigit.blogspot.cz/ Srdcová cesta je opravdu srdečným místem plným čistých emocí a životem ověřených skutečností. Brigit, která návštěvníky svou Srdcovou cestou provází, je mým dobrým vistuálním andělem, který mě svými články nutí k zamyšlení.
http://allyinworld.blogspot.cz/  Ally.in.world je optimistickým blogem přinášejícím pozitivní články a krásné fotografie, který píše sympatická Ally.
http://janina.kutik.info/ Janiny blog je místem plným inspirativních fotografií a milých textů, který, mimo jiné, ukazuje, že mateřstvím člověk nemusí ztratit šarm.
http://northwestrm.blogspot.com/ Na blogu elFamilia mi učarovaly především články cestovatelské, které mě přenášejí z mého zápecáckého života do míst za hranicemi naší obce i země.
http://ubary.blogspot.cz/ Posezení u Báry je takovým blogspoťáckým přistěhovalcem a hlavně je plný příjemných článků. Navíc ho píše má jmenovkyně a za to má u mě jedno malé bezvýznamné plus.
Závěrem tedy ještě jednou děkuji za udělené ocenění a pro pořádek přidávám pravidla této blogerské oceňovací štafety:
  1. poděkovat osobě, která ocenění udělila
  2. odkázat zpět na osobu, která mi ocenění udělila
  3. navrhnout dalších 5 blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
  4. informovat bloggery o nominaci na ocenění
  5. umístit ocenění na blogu

6 komentářů:

  1. Barunko moc gratuluji k ocenění a rozhodně psát nepřestaň..Každopádně ty pocity dobře znám a často si říkám má to smysl?a víš co?kdyby se pobavil,nebo pochopil jenom jeden člověk,tak to smysl má a k Tobě jich chodí spousty...Děkuji Ti za krásné ocenění a povzbuzení pro mé další řádky...dojala jsi mě svým komentíkem mého blogu...moc moc Ti děkuji.
    Přeji Ti jen to nejlepší a spousty veselých historek z Tvého pera nám všem..
    Brigit

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, moc gratuluju k ocenění! A těším se na další bezva postřehy ze života...

    OdpovědětVymazat
  3. Barunko děkuji ti moc za ocenění. Potěšilo o to více, že jsem tu opravdu nováček a i když zrovna slavím své šestileté bloggerské narozeniny, tady na blogspotu se teprve rozhlížím. Poslat ocenění dál a vybrat PĚT blogů není nic lehkého, ale nějak se s tím poperu, mých oblíbenců je mnohem více :-).
    Díky.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji mnohokrát za milé gratulace a jsem ráda, že i mé následníky ocenění potěšilo :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji a moc moc moc děkuji!:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)