úterý 3. července 2012

„Sundej si kalhoty, myšáčku!“

Ne každý den se sice vydaří podle představ, ale stejně to neznamená, že všechno stálo za ... nic. Stačí najít alespoň jednu maličkost, pro kterou stojí za to zanést si  zápis do deníčku nebo si u data udělat v kalendáři smajlíka. V ideálním případě byste měli mít osmajlíkovaný celý diář!
A jaká je moje maličkost v dnešním bouřlivém a hektickém dni?
Infantilnímu skákání v kalužích zdatně konkuruje dnešní telefonní zážitek okořeněný mateřskou „demencí“. Z něho plyne, že v případě, že vám do telefonu volající přikáže „Sundej si kalhoty, myšáčku!“  (a nejedná se o předehru plánovaného sexu po telefonu) jedná se s velkou pravděpodobností o rodiče, který takto naviguje své dítko na nočník. Nikoliv o sexuálního maniaka, který se vás po telefonu snaží zatáhnout do svých erotických hrátek.
Bohužel, to druhé si o mě dnes zřejmě myslel telemarketingový pracovník, který mi neustále a přes důrazné odmítání volá a nabízí výhodné pojištění.
No, po dnešku už asi nezavolá. A u  pojišťovny budu zřejmě zapsaná jako deviantní zákaznice s vilnými choutkami. Ale jestli je to od toho telefonování odradí, stálo to za to!

Čtení na záchodě je zlozvyk pramenící již v dětství :-)

4 komentáře:

  1. To je dobrý!
    To zkusím taky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chce to jen pevné nervy, protože člověk pak opravdu působí jako blbec nebo úchylák :-)

      Vymazat
  2. Krásné, "zabila" jsi dvě mouchy jednou ranou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :-)
      Jen doufám, že když už jsem se tak hezky "ztrapnila" opravdu to zabere a volat přestanou ;-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář :-)