neděle 8. března 2015

Sluneční vyprošťovák

V sobotu jsme byli s mužem, poprvé od naší proměny v rodiče, na plese. Kromě toho, že se nám podařilo vyhrát první cenu v tombole a domů jsme si tak přinesli údajně superskvělý multifukční hrnec (a jen tak tak se vyhnuli druhé ceně v podobě obřího, stále ještě chlupatého divočáka), jsme si taky trochu zatančili a hodně se unavili.

Tím nechci říct, že bychom snad byli na noční zábavy staří, ale bohužel nejsme pány svého času. Což se ukázalo ve chvíli, kdy nám po šesté ráno začali po třeštících hlavách křepčit potomci. Muž byl kavalír a nechal mě dospat alespoň noční kojící pauzy, ale i tak se pro nás stala vidina nedělního dne stráveného s našimi milovanými ratolestmi, poněkud nelákavou.
 
Naštěstí nás zachránilo slunce. Díky němu jsme nebyli nuceni ploužit se znaveně domem, ale mohli jsme načerpat trochu té solární energie venku.

Nakonec jsme venku i obědvali, svačili, sestavili poděděný domeček pro děti, zaseli semínka, předvedli Vilíkovi kouzlo jízdy na tatrovce, postavili pár bábovek a hradů z písku a vůbec byli nečekaně produktivní.

Přesto si myslím, že lepší bude, nechat náš návrat do spárů noční zábavy na dobu, až budou děti v pubertě, a všichni se budeme svorně scházet ráno rovnou k obědu :-)








4 komentáře:

  1. Tak na mikiny a krátký rukáv u nás teda nemáme, možná to dělá těch 440 výškových metrů.....ted tu jsou necelé dva stupně nad nulou. Ale krása!!! Už se na jaro moc těším..

    OdpovědětVymazat
  2. Také mě zaskočil krátký rukáv,vlasatá hlavička a mikiny:-)My jsme stále uvězněni neštovicemi a paradoxně Vojta pláče každý den jak sníh mizí, že už si na něm nepohraje a zároveň už chce koupená semínka sít ...už je to dlouhé a také potřebuji trochu toho sluníčka.Krásné slunné dny.

    OdpovědětVymazat
  3. Pokud chtějí rodiče večer za zábavou, je nejlepší děti vyslat k babičce a pak se tam pozvat na oběd, to je teprve rodičovské volno :-) Chápu, že to nejde, když je nějaký kojenec, ale tak dočkáte se! Žasnu nad tím teplem, já jsem u nás trvala na zimních bundách (ovšem bez mikin).

    OdpovědětVymazat
  4. Bára neboj, len luskneš prstami a puberta potomkov tu bude coby dub. Užívaj s manželom krásne starosti s detičkami , lebo ten čas s nimi neskutočne rýchlo letí, priam svetelnou rýchlosťou. Peknú noc Lenka.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)