středa 16. října 2013

Poděkování čtenářům

Tenhle svůj virtuální prostor jsem před víc jak rokem začínala svými myšlenkami i smyšlenkami vyplňovat čistě pro sebe. Proto, abych viděla, jak rostou děti, jak rostu já a jak se svět kolem zkrátka točí a mění.

Pak se v pravém sloupečku objevili první čtenáři a pod články první komentáře. Byl to příjemný pocit. A já začala psát nejen pro sebe, ale i pro ty dobré duše, které do mého virtuálního prostoru chodily na návštěvu. 

Z blogu se stala milá závislost, místo příjemných setkání i způsob, jak se vypsat.

Včera se k veřejnému sledování přihlásil stý čtenář. Málem jsem zamáčkla slzu dojetí.

Mám vás moc ráda moji drazí čtenáři. A i když to nepíšu v každém příspěvku, každý váš komentář, mail nebo jen návštěva mi dělá nesmírnou radost.

Děkuju, že ke mně chodíte. Děkuju, že mé články čtete. A děkuju, že si občas najdete chvíli i na pár milých slov.

Vážím si toho.


A protože se mě sem tam někdo zeptá, zdalipak a kdypak bude mít Nevyléčitelná optimistka i svůj profil na Facebooku. A já nejsem osoba, která by v tomto směru vydržela dlouho odolávat. Představuji vám tímto Facebookové stránky svého hýčkaného blogu, vytvořené ku slavnostní příležitosti stého čtenáře! 

(Jen doufám, že se mi teď někdo neodhlásí, bylo by to pak poněkud trapné :-)

8 komentářů:

  1. FB NIKDY!!!!!
    TEBE VŽDY, ALE TADY:-))))

    Nevím, jak to zabalit do slov, a´t to nevyzní jako klišé, ale už u posledního článku z té svatby jsem si říkala, jak jsem ráda, že jsem našla Tvůj blog.
    Vyzařuje z Tebe i z řádek to, co já tak zoufale postrádám - např. klid pohdovou atmosféru...TAKŽE JSEM TĚ PASOVALA NA MOJI DEALERKU a chodím si sem pro dávky:-)
    Já se omlouvám za výraz, ale je sakra výstižný. Smím tu napsat sakra?
    Tvá Mája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem tvou hrdou dealerkou a jsem na to hrdá ;-) Ani nevíš jak :-)
      A díky moc za každý tvůj slohově obsažný komentář:-)

      Vymazat
  2. tvoje příspěvky si vždycky ráda přečtu, většinou mi vyloudí úsměv na tváři a to je k nezaplacení. Další spokojené čtenáře ti přeji:)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke stému čtenáři i fb profilu. já se k tomu stále odhodlávám..uvidíme:-)) Tvůj blog mám vážně ráda. Vždycky si ho nechávám na nějakou opravdu klidnou chvilku, uvařím si kávu a čtu a čtu. Takže doufám, že budeš pořád psát a psát! Díky!:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem šťastnej třináctej fanoušek na facebooku. =D Jinak gratuluju ke čtenáři číslo sto, to je skvělý číslo... =)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuju za milá slova, ani nevíte, jak se tu dmu pýchou, že moje články kouzlí úsměvy a zpříjemňují kávové siesty :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Sice nejsem mezi zaregistrovanými čtenáři, ale mám Tvůj blog v oblíbených stránkách a chodím sem skoro denně :) Aspoň mrknout... Taky matka dvou dětí podobného věku, takže s podobnými radostmi i strastmi. Díky za povzbuzení, podobně jako Mája výše! A taky doufám, že ksichtbuk nebude znamenat, že tady se skončí, protože já jsem tvrdý facebookový odpůrce... M.

    OdpovědětVymazat
  7. Báro jsi skvělá ženská a tvůj blog je ori,ginální úžasný.Máš nádhernou rodinu a já se budu ráda vracet číst tvoje řádky.Lenka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)