středa 23. října 2013

Druhé autorské čtení

Mám zvláštní období, mezi jehož projevy mimo jiné patří značné pochybování. Nejčastěji týkající se mé vlastní osoby. Mých schopností. A v neposlední řadě mého psaní.

Když mi před několika týdny bylo nabídnuto, abych se stejně jako loni zúčastnila Autorského čtení začínajících literátů pořádaného Krajskou knihovnou Pardubice, přišlo mi to jako fajn nápad. Přijala jsem.

Když mi bylo autorské čtení minulý týden připomenuto, zpanikařila jsem.

Vždyť nemám, co bych tam četla! Moje texty nejsou dost dobré. Vtipu taky moc nepobraly. A o hlubokých myšlenkách nemůže být řeč. Bude to trapas.

Nakonec jsem po dlouhých úvahách došla k závěru, že přestat se hroutit bude ideálním řešením a rozhodla se trochu zariskovat. Když už, tak už...

Přečtu první kapitolu z něčeho, co možná jednoho krásného dne dostane podobu skromné novelky. Takové autoterapeutické. Takové, kterou bych si bývala ráda sama přečetla, když mi bylo devatenáct a byla jsem takříkajíc v tom...

Čtení proběhne zítra. Tak mi prosím držte palce. A jestli jste z Pardubic, zaskočte si poslechnout, jestli mají místní začínající literáti co říct :-)



11 komentářů:

  1. Drahá Barunko,to že pochybuješ je skvělé,protože na sobě neustále pracuješ a zlepšuješ se..Lituji,že nebydlím blíže..Určitě bych si Tě ráda přišla poslechnout a postískat Tě..Budu na Tebe myslet..Krásný zážitekTi přeji, milá přítelkyně..

    OdpovědětVymazat
  2. Báro, držím palec! Budeš určitě skvělá ;).

    OdpovědětVymazat
  3. Taky držím palce a těším se na další článek o tom, jak to bylo skvělé :-)
    Olga

    OdpovědětVymazat
  4. To to musí být zrovna ve čtvrtek? Kdyby to bylo jindy, tak bych třeba zaskočila :) Každopádně držím pěsti a velkou účast :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce, Báro! Určitě to bude zase krásný zážitek! L.

    OdpovědětVymazat
  6. Viem , že to zvládneš. Si dobrá pisateľka. Držím palce. &Lenka

    OdpovědětVymazat
  7. Moc děkuju za povzbudivé komentáře!
    Nakonec jste měly samozřejmě pravdu :-) Bylo to fajn, nekoktala jsem a pochvalný komentář od spisovatelky Ivi Tajovské byl jednou z nejlepších odměn :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda, že to nemám " dost blízko na zaskočení":-D Určitě se to povedlo!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Sice až po - ale já to věděla ;-)
    Píšeš moc dobře a škoda, že jsme tam nemohla být :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratulace ke čtení, k pochvale i k osobní spokojenosti!
    Mája

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)