neděle 22. května 2016

MAMAblogerský teror



Můj muž je v mnoha ohledech trochu megaloman.
Někdy zcela neúmyslně. Jako třeba minulý týden, kdy se při nakupování on-line ukliknul, a druhého dne nám byla místo čtyř KUSŮ paprik doručena čtyři KILA paprik. (Mimochodem, pomalu mi chřadnou ve spižírně a já stále nevím co s nimi. Nějaký nápad jak je zpracovat by nebyl? ;-)
Ale někdy je jeho velikášství zcela vědomé.
Vyprávět by o tom mohl náš velký starý dům, naše početná rodina i množství hodin strávených v práci.
A momentálně i mužovo nadšení pro soutěž MAMAblog roku 2016.


Nejen, že stále nutí mě, abych pro sebe hlasovala, ale sám si nastavil na telefonu na každý den upomínku, aby mohl hlasovat denně a nezapomněl. Na potkání přesvědčuje lidi, aby mi taky poslaly hlas. A dokonce se stejným požadavkem obeslal své kamarády ze střední. Z velké části dosud bezdětné…
Když jsem byla na nedávné svatbě jednoho z oněch kamarádů dotázána, co že můžou vyhrát, pokud budou poctivě hlasovat, pravdivě jsem odpověděla, že například krém na strie.
Obávám se, že v ten moment jsem o hlasy všech přítomných pánů přišla.
Nicméně mužovo nadšení pro věc je působivé a já mu za něj velice děkuji.
Jen mi stále není jasné, jestli se tak snaží proto, že mi chce udělat radost, a nebo proto, že když se umístím mezi blogerkami s největším počtem hlasů, bude se mnou moct vyrazit do Prahy na večírek :-)


PS: Pokud mě i vy chcete podpořit a ucházet se třeba o krém na strie (což jsem myslela trochu v nadsázce, ale právě jsem zjistila, že se o něj dnes opravdu soutěží :-D ) , můžete vepsat jméno blogu „Nevyléčitelná optimistka“ do kolonky Lifestyle ZDE. A dokonce to můžete dělat každý den až do 1. června! Děkuji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Váš komentář :-)