neděle 15. června 2014

Oblaka fest a my


„Maty, Ami, chcete jít na koncert Kašpárka v rohlíku?“

„Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!“

Takhle nějak to začalo. Od mého dotazu do spatření Kašpárka na vlastní oči uplynul týden, do značné míry se nesoucí v opakovaném poslouchání bejbypanku. Mám za to, že slova písně „Strejda Jára ten se má, jezdí s popelářema…“ už mi z hlavy nikdy nikdo nevymaže.

Každopádně k onomu vrcholnému zážitku došlo včera. A to v rámci rodinného festivalu zvaného Oblaka fest.

Díky němu jsme kromě avizovaného Kašpárka v rohlíku, který měl obří úspěch u všech našich potomků, přičemž Vilík si u něj dopřál i malou mléčnou sváču, shlédli i mnoho dalšího.

Počínaje představením divadla Drak o třech přerostlých „nemluvňatech“ snažících se všemi možnými i nemožnými prostředky získat zpět ulétnuvší balónek. A to včetně cesty do vesmíru, která pochopitelně zaujala zejména našeho vesmírofilního Matýska. 

Dále pak pohádka Dlouhý široký a bystrozraký v podání tří svérázných vousáčů a jejich loutek.

Představení s Bárou Seidlovou v roli jedné z uklízeček divadla, která spolu s kolegyněmi z úklidové čety přehrává dětem Ledovou královnu.

A ve finále Squadra Sua a klaunské představení Bomberos s hasičskou tematikou. Opět něco, co nadchlo zejména Matyho dušičku.

To vše pak proloženo dalšími koncerty a hrátkami.

Maty s Ami si mazácky užívali celou festivalovou zábavu. Vilík si užíval tvrdý spánek v šátku. A my s mužem jsme si užívali, že můžeme být spolu a je nám fajn.

Jestli bude nějaké příště, určitě vyrazíme zas :-)

Cestou tam (a pak i zpátky) :-)

Obří nemluvňata :-)

Přidat popisek

Mirace ze šapitó na Kašpárka

Bejbypankový kojenec :-)



Řešení deštivé situace...s výhledem na Tata Bojs

V Kašpárkové posteli :-)

Dobrovolní hasiči Bomberos :-)


3 komentáře:

  1. ...a já jsem vás viděla... :-) zrovna když jsme zalízali do šapitó na Karolínu Kamberskou, chtěla jsem Tě pozdravit, ale než jsme pořešili organizaci potomků, byli jste pryč... doufala jsem, že se potkáme později, ale už jsme neviděli nikoho :-). Na tatáče jsme byli v "kotli" pod bundama, tak to jste pořešili originálně :-). Ale bylo to super.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak to je škoda...My jsme z Karolíny Kamberské slyšeli asi půl písničky...děti to zrovna táhlo spíš ven :-)
    Tak to jsem zvědavá kdy na sebe příště zase narazíme...inu, svět je malý a o náhody tu není nouze :-) Budu se těšit! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Strejda jara ten se ma:-D nejmilejsi pisen nasich kluku. Konkuruje ji jenom traktor od visacu:-D In BABYPUNK we trust!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)