středa 30. května 2012

Bernie Gingi Bringi

Tak jsme doma usoudili, že máme málo starostí, a rozhodli jsme se, že si pořídíme psa. Koneckonců, k domu na vesnici pes tak nějak patří. Ale když jsme se nastěhovali, bylo spoustu jiné práce, nebyl plot a Amálce nebylo ani šest týdnů. A tak šel čas a vidina pejska se pořád vznášela někde v dáli.
Ale teď už máme plot, Amálka je o kousek starší a nás popadla ta správná pejskařská nálada. Bylo tedy rozhodnuto, že po zkouškovém, tedy na začátku prázdnin, obohatíme naši rodinu o dalšího, tentokrát čtyřnohého, člena.
A tím novým členem se stane...chvilka napětí... border kolií kluk Bernie!

Právě dnes jsme ho byli s dětmi podruhé navštívit. Bernie roste jako z vody a za poslední 2 týdny, kdy jsme ho neviděli, se změnil k nepoznání.
Mám dojem, že to byla zase práce našich andílků tam nahoře, protože jeho současnými páníčky jsou lidé, kteří jsou opravdu výjimeční a našemu pohledu na svět blízcí. Spolu s Berniem nám tedy do života vstoupili inspirující osobnosti, s nimiž doufám zůstaneme v kontaktu.
Teď už tedy nezbývá než se těšit, čekat a připravovat se na Bernieho příchod do naší rodiny.



5 komentářů:

  1. Nádherný .. :) .. to se to s ním bude běhat . připravte si frisbee! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :-) Frisbee máme a muže zneužijeme k výrobě překážek na agility :-) To by pak bylo, abych nebyla jako proutek, až mě bude Bernie prohánět ;-)

    OdpovědětVymazat
  3. je opravdu krásný,můžu vědět z jaké je chovatelské stanice?díky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stanice se jmenuje Gingi Bringi :-)
      Tady jsou webové stránky : http://borderka-agata.ic.cz/
      Majitelé jsou opravdu moc milý a pejsci úžasní :-)

      Vymazat

Děkuji za Váš komentář :-)