čtvrtek 24. května 2018

Karkulka a my


Kdybych si už konečně někam sepsala seznam svých snů a přání, mohla bych si teď odškrtnout jednu báječnou položku.
Dodávku, kterou jsme na první pohled ještě v inzerátu pokřtili Karkulka, která se stala nejnovějším členem rodiny a s níž máme skromné i velkolepé cestovatelské plány.



Když jsme loni v létě cestovali s vypůjčeným karavanem Karlem, upřímně jsme se zamilovali. Jednak do Slovinska, a především do svobody, kterou „dům na kolech“ skýtá. Kam jsme dojeli, tam jsme dojeli, spící děti jsme přehodili do postelí a přespali v lese, na poli nebo v kempu. Nicméně karavan se ukázal být poněkud nepraktickým při parkování, v menších uličkách a v příkrých kopcích a mužovy nervy tak byly vystaveny nejedné zatěžkávací zkoušce.
Začali jsme proto snít o dodávce, kterou si vytuníme dle vlastních představ, a se kterou se konečně jednou sebereme, přestaneme se „vymlouvat“ na děti, školu, práci a jiné závazky a vyrazíme. Nejdřív na víkend, pak třeba na čtrnáct dní a až přemluvím muže, tak možná i na měsíc až dva 😉
A o čem sníte vy? 

3 komentáře:

  1. Baru, tak takový sen v sobě nosím už pár let. Jen ho pořád odkládám, až děti odrostou a vyrazíme s manželem sami. Vy jste to tedy vyřešili skvěle, na nic nečekat a jít do toho. Báječné! Přeji spoustu úžasných zážitků při cestách s Karkulkou :).

    OdpovědětVymazat
  2. Dodavka na spani byl taky nas sen,zejmena pote,co jsme v ni zili na Zelandu 7mesicu nonstop.To jsme si pak rikali,ze si jednou v Cechach taky koupime! A koupili! Uz ctyri roky s nami Vendelin zije jako neodmyslitelna cast rodiny! Pred dvema roky jsme ho dovybavili i detskou postylkou na predni sedacky. A o cem tedy jeste snim? Prave o tom na mesic,dva,ci dyl... Jeste to nechci zapichnout a tesit se jen na dva tydny dovci v roce...ale tady bude s premlouvanim manzela asi trochu problem ;)

    At se vam s Karkulkou krasne cestuje,poradne slouzi a zazitku diky ni at mate nepocitane!!! :)
    Terka

    OdpovědětVymazat
  3. Mám podobný sen:-)Krásné cestování přeji.Věra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Váš komentář :-)