úterý 17. prosince 2019

Změny a přesuny...


Taky vás občas některá, byť banální, rozhodnutí paralyzují natolik, že pak raději neděláte nic?
Já poslední týdny laboruju nad tím, co dál s blogem…
Jako pravá Váha váhám a váhám, ale pomyslné ručičky se přiklánějí k rozhodnutí, a tak to jdu konečně rozseknout.
Nevyléčitelnou optimistku píšu skoro osm let a mám tenhle svůj virtuální koutek, ve kterém jsou uložené vzpomínky na moje mateřské začátky i pokroky, nesmírně ráda.
Jenže časem jsem spoustu svých krátkých postřehů, dojmů a myšlenek přelila na Facebook a Instagram, protože to bývá jednodušší a pro čtenáře přístupnější, zatímco blog se stal občasníkem a nostalgickým deníkem.
K tomu jsem si vytvořila webové stánky s doménou nesoucí mé vlastní jméno a na ní začala prodávat Bojovky s příběhem, umístila tam pár článků a zůstala nerozhodně stát před výše zmíněným rozhodnutím.
Udržovat a psát na obě domény? Nějak to celé sloučit? Psát na každou něco jiného? Strčit hlavu do písku a nedělat nic? :-D
Až jsem se rozhodla, že se přesunu jen na jedno místo a to na www.barborabecvarova.cz a Nevyléčitelnou optimistku pomalu nechám usnout.



Neznamená to tedy, že bych končila s psaním, na to jsem s ním až příliš srostlá, ale nedokážu sedět na dvou židlích najednou a jelikož jsem se pomalu přesunula do fáze, kdy právě bojovky jsou mým zaměstnáním, ráda bych s nimi víc propojila i to své blogování a dělala to pěkně pohodlně na jednom písečku.
Pokud sledujete moje sociální sítě, nic moc se pro vás nemění, stačí vždycky kliknout na sdílený odkaz a vy se zkrátka dostanete na nejnovější článek, pokud o to budete stát.
Pokud jste byli zvyklí nakukovat sem jen tak nahodile… Pokusím se sem dávat nějaký čas případné odkazy na nové články a budu doufat, že pokud vás baví „mě“ číst, najdete si mě i jinde.
Pro zaryté fanoušky, jako třeba moji maminku :-), tu mám ale ještě jednu možnost.
Vyplníte-li svůj mail ve formuláři na konci stránky, budou vám nové články chodit přímo do mailové schránky.
V každém případě vám moc děkuji za přízeň, komentáře, zprávy a váš laskavý přístup, díky kterému jsem měla vždycky pocit, že čtenáři Nevyléčitelné optimistky jsou ti nejlepší čtenáři na světě, protože nehejtují, jsou podporující, když se mnou nesouhlasí, dokáží to napsat slušně a já si vás nesmírně vážím a DĚKUJU!



1 komentář:

Děkuji za Váš komentář :-)